Failed install on CentOs minimal

Got an error when i tried to install. This is the log file, can anybody tell me what went wrong ?

[root@itweb ~]# vi /var/log/installLogs.txt
[04-35-18-Wed-Mar-2019] Starting CyberPanel installation…
[04-35-18-Wed-Mar-2019] Install sudo. [setup_account_cyberpanel]
[04-35-19-Wed-Mar-2019] Install sudo. successful
[04-35-19-Wed-Mar-2019] add user cyberpanel [setup_account_cyberpanel]
[04-35-20-Wed-Mar-2019] add user cyberpanel successful
[04-35-20-Wed-Mar-2019] add user cyberpanel [setup_account_cyberpanel]
[04-35-20-Wed-Mar-2019] add user cyberpanel successful
[04-35-20-Wed-Mar-2019] add user cyberpanel [setup_account_cyberpanel]
[04-35-20-Wed-Mar-2019] add user cyberpanel successful
[04-35-21-Wed-Mar-2019] YUM UPDATE ran successfully.
[04-35-22-Wed-Mar-2019] CyberPanel Repo added!
[04-35-25-Wed-Mar-2019] EPEL Repo added!
[04-35-33-Wed-Mar-2019] PIP successfully installed!
[04-35-37-Wed-Mar-2019] Python development tools successfully installed!
[04-36-12-Wed-Mar-2019] GCC Successfully installed!
[04-36-12-Wed-Mar-2019] Python setup tools Successfully installed!
[04-36-23-Wed-Mar-2019] DJANGO successfully installed!
[04-36-28-Wed-Mar-2019] pexpect successfully installed!
[04-36-33-Wed-Mar-2019] MySQL-python successfully installed!
[04-36-36-Wed-Mar-2019] GUNICORN successfully installed!
[04-36-40-Wed-Mar-2019] psutil successfully installed!
[04-36-40-Wed-Mar-2019] Configuring Gunicorn…
[04-36-40-Wed-Mar-2019] Gunicorn Configured!
[04-36-40-Wed-Mar-2019] Gunicorn can now start after system restart!
[04-36-43-Wed-Mar-2019] groupadd nobody [installLiteSpeed]
[04-36-43-Wed-Mar-2019] [ERROR] We are not able to groupadd nobody return code: 9 [installLiteSpeed]
[04-36-43-Wed-Mar-2019] groupadd nobody [installLiteSpeed]
[04-36-43-Wed-Mar-2019] groupadd nobody successful
[04-36-43-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. [installLiteSpeed]
[04-36-50-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. successful
[04-36-50-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. [installLiteSpeed]
[04-36-50-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. successful
[04-36-50-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. [installLiteSpeed]
[04-36-50-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. successful
[04-36-50-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. [installLiteSpeed]
[04-36-50-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. successful
[04-36-50-Wed-Mar-2019] Install LiteSpeed Webserver Enterprise. [installLiteSpeed]
[04-36-53-Wed-Mar-2019] [ERROR] We are not able to Install LiteSpeed Webserver Enterprise. return code: 1. Fatal error, see /var/log/installLogs.txt for full details [installLiteSpeed]

I think your license is not released from the store, or you are using Free Starter on VPS with more than 2GB ram.

You are totally right, the client had a bigger VPS than expected. It has now been downgraded to, 2 Gb ram. How can i reinstall / start it up ?

Re-install operating system and start fresh, also make sure that key is released from the store before you re-do installation.

I started over, and the install finished at it seems to work. Except im trying to create the website on it and i get this error.

Error message: [Errno 2] No such file or directory: u’/home/cyberpanel/1366’

Make sure you only enter the domain to create a website like yourdomain.com

no HTTP or https or any forward slash at the end, just plain domain.

I am, domain xxxxx.dk but still gives me error :confused:

Does your package name contain space?

Nope Everything is default from install

Kindly create a ticket with login details and provide a domain name that you are trying to create.

i have this problem too

@ibaldr

Can you provide these details → Bug Report Template — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed