backup not working

I’ve added the local and remote backup space, using the SCHEDULE BACK UP section.

http://prntscr.com/kxfoyv

Then I run the backup command.

python /usr/local/CyberCP/plogical/backupScheduleLocal.py
and
python /usr/local/CyberCP/plogical/backupSchedule.py

But the panel does not take backup. But there is no error in the logs.

GNU nano 2.3.1 File: backup_log.04-01-06-Sat-Sep-2018

[04-01-06-Sat-Sep-2018] #################################################
[04-01-06-Sat-Sep-2018] Backup log for: 04-01-06-Sat-Sep-2018
[04-01-06-Sat-Sep-2018] #################################################

[04-01-06-Sat-Sep-2018]
[04-01-06-Sat-Sep-2018]
[04-01-08-Sat-Sep-2018] Preparing to create backup for: xxx.xyz
[04-01-08-Sat-Sep-2018] Backup started for: xxx.xyz
[04-01-08-Sat-Sep-2018] Starting local backup for: xxx.xyz
[04-01-08-Sat-Sep-2018] Preparing to create backup for: xxx.com.tr
[04-01-08-Sat-Sep-2018] Backup started for: xxx.com.tr
[04-01-08-Sat-Sep-2018] Starting local backup for: xxx.com.tr
[04-01-08-Sat-Sep-2018] Remote backup job completed.

GNU nano 2.3.1 File: local_backup_log.04-00-30-Sat-Sep-2018

[04-00-30-Sat-Sep-2018] #################################################
[04-00-30-Sat-Sep-2018] Local Backup log for: 04-00-30-Sat-Sep-2018
[04-00-30-Sat-Sep-2018] #################################################

[04-00-30-Sat-Sep-2018]
[04-00-30-Sat-Sep-2018]
[04-00-30-Sat-Sep-2018] Starting local backup for: xxx.xyz
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] #################################################
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] Starting local backup for: backup
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] #################################################
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] Starting local backup for: xxx.com.tr
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] #################################################
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] Starting local backup for: vmail
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] #################################################
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] Starting local backup for: cyberpanel
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] #################################################
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018]
[04-00-31-Sat-Sep-2018] Local backup job completed.

Did you upgrade to the latest version?

I’m already using 1.7.1 Stable.

I just installed again. The result did not change. The same problem continues.

GNU nano 2.3.1 File: local_backup_log.09-52-33-Sun-Sep-2018

[09-52-33-Sun-Sep-2018] #################################################
[09-52-33-Sun-Sep-2018] Local Backup log for: 09-52-33-Sun-Sep-2018
[09-52-33-Sun-Sep-2018] #################################################

[09-52-33-Sun-Sep-2018]
[09-52-33-Sun-Sep-2018]
[09-52-33-Sun-Sep-2018] Starting local backup for: cyberpanel
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018] #################################################
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018] Starting local backup for: vmail
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018] #################################################
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018] Starting local backup for: xxx.xyz
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018] #################################################
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018]
[09-52-34-Sun-Sep-2018] Local backup job completed.

Both ends use OpenLiteSpeed?

I’ve tracked the bug, I will let you know when it is patched.

have you fixed this problem?

Yes, Error Could not connect. Please refresh this page. — CyberPanel - WebHosting Control Panel for OpenLiteSpeed