1.9.0 backup issues

KVM
CentOS 7.6.1810
OLS

Back Up → Schedule Back Up → Select Destination (Remote Server IP) → Select Frequency (Daily) → Add Destination

Error Msg:
Cannot Add Schedule. Error message: ‘localPath’

Upon refresh, the remote IP shows in the list of scheduled backup, but it doesnt work.

Sorry my bad.

System wide python started having some module issue. I fixed that and the localpath issue

Pushed the fix as part of v1.9.0. You can upgrade.

Thanks. Able to add schedule now. Will check if backup work

Scheduled remote backups working. Thanks.

@CyberPanel now Remote Backup (Remote Transfer) dont work. Both 1.9.0

I will check that now @cybertech

I have a local Scheduled backup on version1.9.0

I keep getting for all sites…

cat: /home/privateurl.com/backup/backupFileName: No such file or directory

I doubled checked the path and /home/privateurl.com/backup/ looks like a valid path.

If I run a manual local backup it completes!

I can see the backup in the patch…

“/home/privateurl.com/backup/”

@cybertech

Fixed → bug fix: remote transfer · usmannasir/cyberpanel@b248133 · GitHub

Will push later.

@rick

You can ignore this, local backups should be working fine.

@cyberpanel has it been pushed? not working yet.

Now you can.

SCHEDULE-BACK-UP
upload image

backup-website

cat: /home/test123.com/backup/backupFileName: No such file or directory

SCHEDULED backup still failing.

I am running Latest Version 1.9

I am running Latest Version 1.9

Remote backups work now ONLY IF both panels are 1.9.0.

Scheduled backup will report back again soon.

@cybertech

Let me know if something is not working, I was busy fixing some issues in Email Policy Server, can check if you report any issues with backups.

@CyberPanel said:
@cybertech

Let me know if something is not working, I was busy fixing some issues in Email Policy Server, can check if you report any issues with backups.

Remote transfers between 1.9.0 panels work , first scheduled backup was successful. Will continue to monitor. Thank you.

I got some issues here,


as you can see on picture, the information of created backup from schedule backup was doubled. And if i choose domain name from dropdown menu on Select Website, its automatically shows that it creating a backup but its shows like in the picture so long

My scheduled backups never run? I have no scheduled backups. On Demand backups still work great… also whats with the file name? backup-somedomain-08-34-53-Tue-Aug-2019 todays date is 9-2-2019 whats 08-34-53? The server date and time is correct.

@pxnji

I think you can create ticket.

@rick

You can upgrade and re-setup schedule backups.

@CyberPanel cannot restore from a scheduled backup file (tar.gz) that is sent to remote backup panel. Both are 1.9.0.

https://prnt.sc/p17zcp

File does not seem OK, need to check.